Πρώην τσιρλίντερ του Ολυμπιακού και επιχειρηματίας είχαν γεμίσει με ναρκωτικά τα κλαμπ

Έλληνας ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στην πόλη Μάιντς της Γερμανίας φέρεται ως ο εγκέφαλος σπείρας που εισήγαγε και διακινούσε στην Αττική 8,6 κιλά MDMA, ναρκωτική ουσία με βάση την αμφεταμίνη. Στο κύκλωμα ήταν ακόμη μια πρώην μαζορέτα του Ολυμπιακού και ένας ακόμη ομογενής.

Σύμφωνα με την «Espresso», το κύκλωμα εισήγαγε από τη Γερμανία και την Ολλανδία μεγάλες ποσότητες Ecstasy, τις οποίες διακινούσε σε κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή.

Τα ναρκωτικά είχαν κρύψει στο διαμέρισμα της 40χρονης πρώην μαζορέτας στη Νέα Σμύρνη. Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν 8,6 κιλά MDMA, 730 γραμμάρια αμφεταμίνης και 2,1 κιλά χασίς. Η τσιρλίντερ ήταν ομογενής από το Τορόντο και εργαζόταν στο παρελθόν στα κλαμπ «Plus Soda» και «King Size» ως χορεύτρια.

Τη διανομή των ναρκωτικών, σύμφωνα με την «Καθημερινή», έκαναν ένας Έλληνας οδηγός ταξί και ένας Αλβανός. Και οι δύο έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για διακίνηση ηρωίνης. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμα ένας Έλληνας ναυτικός, που όμως φέρεται να είχε περιφερειακό ρόλο στη δράση του κυκλώματος.

E-Radio.gr Daily

Σχολίασε το!!!

comments

X

Pin It on Pinterest

X