Η Ελλάδα από το διάστημα και τα γερμανικά σχόλια στο Facebook

Η Ελλάδα από το διάστημα και τα γερμανικά σχόλια στο Facebook

Η φωτογραφία της Κρήτης και των Κυκλάδων που τράβηξε ο Γερμανός αστροναύτης Alexander Gerst και ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook κόβει την ανάσα. Τόσο που… σταματάει να λειτουργεί ο εγκέφαλος ορισμένων και φάνηκε από τα σχόλιά τους.

Μια ματιά στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση του Γερμανού αστροναύτη πείθουν πως η ηλιθιότητα είναι ανίκητη…

Και μπορεί όσοι βρήκαν ευκαιρία να ρίξουν χολή να είναι λίγοι αλλά να που… επιπλέουν!

Η φωτογραφία όπου από το διάστημα φαίνεται η Κρήτη, η Αττική, η Σαντορίνη και η Νάξος ανέβηκε χθες, Σάββατο και έχει ήδη 2,674 like, την έχουν κάνει share 349 χρήστες και την έχουν σχολιάσει 122 άτομα. Στην πλειοψηφία τους, τα σχόλια είναι θετικά. Αλλά υπάρχουν και κάποια που στάζουν δηλητήριο!

«Δεν μπορεί να δει κανείς το βουνό του χρέους» ήταν το μόλις δεύτερο σχόλιο στην εντυπωσιακή φωτογραφία, ένα σχόλιο που συγκέντρωσε 39 likes! Οι απαντήσεις ήταν άμεσες και εις βάρος του χρήστη που χάνει την ουσία της φωτογραφίας.

Δεν ήταν το μοναδικό σχόλιο βέβαια. Κάποιος άλλος μίλησε για την «αηδία της Ευρώπης» και ένας άλλος ζητάει να… δει τα λεφτά του!

Μη βιαστείτε να πείτε πως επειδή είναι Γερμανοί δεν καταλαβαίνουν, δε νιώθουν και μισούν τους Έλληνες. Η ηλιθιότητα, δεν έχει να κάνει με την εθνικότητα…

Φωτογραφία: Alexander Gerst (via Facebook)

Σχολίασε το!!!

comments

X

Pin It on Pinterest

X