Αυτός είναι ο πιο ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ευρωπαίος!! – Ποιος είναι ο Τσέχος που κατέχει αυτό τον ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ τίτλο;;; (PHOTOS)

Αυτός είναι ο πιο ΒΡΩΜΙΚΟΣ Ευρωπαίος!! - Ποιος είναι ο Τσέχος που κατέχει αυτό τον ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ τίτλο;;; (PHOTOS)

Ο συγκεκριμένος άστεγος φέρει τον τίτλο του πιο …βρώμικου ανθρώπου της Ευρώπης. Ο λόγος; Ο Ludvik Dolezal κοιμάται θαμμένος μέσα σε ένα σωρό από στάχτες.

Ο 58χρονος Τσέχος Ludvik Dolezal, ότι βρει το καίει, δημιουργεί από τις στάχτες το «κρεβάτι» του και κοιμάται σε αυτό. Εχει κάψει μέχρι και το στρώμα του!

Ο κ. Dolezal, τον οποίο οι περαστικοί συχνά αναφέρονται ως έναν «διάβολο που βγήκε από τα παραμύθια», δήλωσε σχετικά-όπως γράφει η dailymail: «Πριν από ένα χρόνο αποφάσισα απλώς να εγκαταλείψω την εργασία μου. Από τότε έχω να μείνω εδώ με τη φωτιά. Κάθε βράδυ ξαπλώνω με καυτές στάχτες και καλύπτω το σώμα μου με αυτές για να ζεσταθώ. Ειχα τα πάντα-παλτό, παπούτσια, στρώμα μέχρι και πάπλωμα. Αλλά τα έκαψα όλα γιατί δεν είχα τίποτε άλλο για να συντηρήσω τη φωτιά», εξηγεί και συνεχίζει:

«Οι άνθρωποι με βοηθούν, μου φέρνουν παλιά ελαστικά για να κάψω». Ο Ludvik Dolezal που έχει εμμονή με τη φωτιά, ζει σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στο Novy Bydzov της γενέτειράς του και σύμφωνα με τον ίδιο πάσχει από ψυχολογική διαταραχή.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολίασε το!!!

comments

X

Pin It on Pinterest

X